Over Greet

Greet Dams

WIE ben ik?

 

 

Als tiener waren mijn vriendinnen geabonneerd op de ‘joepie’ (je weet wel, dat blad met de laatste roddels en weetjes over alle 'sterren' en een poster midden erin)

ik was geabonneerd op ‘VT wonen’ … ik was gefascineerd door alles wat met wonen en inrichten te maken had.

  1988 was het jaar dat ik ging studeren… overal klonk het luid dat er ingenieurs nodig waren voor het eengemaakte Europa dat in 1992 een feit zou zijn. Binnenhuisarchitectuur was toen nog iets voor de ‘happy few’… en opgegroeid in een nest waar zekerheid hoog aangeschreven stond, werd ik industrieel ingenieur bouwkunde.

 

Jarenlange ervaring in kleine, middelgrote en grote (ver-)bouwprojecten zorgen voor een stevige technische bagage. Ondertussen volgde ik (2017-18) ook nog opleidingen binnenhuisinrichting, vastgoedfotografie en renovatiecoördinator.

 

Regelmatig vroegen familieleden, vrienden, collega’s en kennissen me om mee te gaan kijken naar een huis dat ze misschien zouden gaan kopen, of ze wilden dat ik mee nadacht over de indeling, renovatie en inrichting van hun huis of over manieren om het energiezuiniger te maken…

en omdat ik van huizen kijken, indelingen in elkaar puzzelen en mooie ruimtes creëren  altijd ontzettend blij word en daar ook mijn passie voor interieur en duurzaam wonen in kwijt kan, besloot ik in 2018 om de sprong te wagen en mijn kennis en ideeën ook voor onbekenden  beschikbaar te stellen… et voilà…

 

Ik ben een soort mooimaker

(volgens mijn schoonzusje wordt alles wat ik aanraak mooier… al vrees ik dat het niet werkt voor mensen, dus niet meteen in de rij gaan staan om instant de juiste rondingen op de juiste plaats te krijgen).

Ik kan van elke woning een plek maken waar je blij van wordt: mooi, duurzaam en comfortabel. 

 

Ik geloof in een ‘happy place’ voor iedereen.

Dat kan: klein of groot, luxueus of rudimentair, maar altijd gezellig, duurzaam en op maat.

 

Ik help mensen om mogelijkheden te zien, kansen te grijpen, bewust keuzes te maken, te plannen, te visualiseren, te faseren en uit te voeren,

om dromen waar te maken

 

Ik wil je heel graag begeleiden tijdens je avontuur. 

 

 

Wil je graag ontdekken hoe ik je kan helpen? We bekijken samen waar je mee worstelt en wat je nodig hebt om je happy place te creëren.

Bel me op 0468/56.29.36 

of stuur me een bericht via deze knop. 

Denk je dat je iemand kent die mijn hulp kan gebruiken? Stuur zeker de link naar mijn website door of deel deze pagina via mail of facebook! (alvast bedankt om dat te doen!)